Ha csomagjaink közül nem talál az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást, a Megrendelés menüpontra kattintva, a kapcsolatfelvételi űrlapon tudja megírni nekünk egyedi igényeit, amelyre haladéktalanul válaszolunk árajanlatunkkal.

Ha Őnnek egyszerűbb telefonon leadni rendelését, várjuk hívását reggel 8:00 és este 18:00 óra között.

Áraink

 Csomagjaink Csomag leírása Munkavégzés száma / év Ár / alkalom*
Havi karbantartás

Tartalmazza a havonta elvégzendő feladatokat: a faleveleket elhordjuk, növényeket öntözzük, sírkővet letisztítjuk és a gyomokat eltávolítjuk.                                                                                                 
12 alkalom / év 2500 Ft 
Negyedéves karbantartás

Negyedévente természetesen több tennivaló van szeretteink nyughelye körül, ezért ilyenkor alkalmazzuk a havi karbantartás teendőin kívül az esetleges földfeltöltést, murva kihelyezését, valamint - az évszakoknak megfelelően - a virágokat visszametszük, új növényeket ültetünk.

4 alkalom / év 3500 Ft
Éves karbantartás Az éves nagytakarítás során teljes körű helyreállítást** végzünk mind a sírhelyen, mind pedig a sír körül. 1 alkalom / év
   14 500 Ft                                 

A fenti táblázatban nem részletezett, annál összetettebb feladatokat cégünk szívesen vállal. Kérje ajánlatunkat!

* Az árak a munkadíjra vonatkoznak - a csomagoknak, illetve az igényeknek megfelelően felhasznált tárgyak, növények díját az nem tartalmazza. A kész árajánlatunkat a munka megkezdése előtt minden esetben egyeztetjük ügyfeleinkkel.

** Fa, márvány és kő teljes körű letakarítása, tisztítása.